itman.hu

Tulajdonos: ITMan Számítástechnikai Szolgáltató Kft.
Székhely/postacím: 1201 Budapest, Frangepán u. 107.
Cégjegyzékszám: 01-09-939388

Fejlesztő

Az itman.hu weboldalt 2011-ben a Menrich International készítette. Az itman.hu weboldalon elérhető mindennemű képi tartalom a Menrich International fejlesztése. Az oldal működését az Menrich Quest portálmotor biztosítja.

Általános jogi információk

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése a ITMan Számítástechnikai Szolgáltató Kft. weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának bármilyen céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása, ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. Az itman.hu oldalon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett. A weboldalt a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az ITMan Számítástechnikai Szolgáltató Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát.

Az ITMan Számítástechnikai Szolgáltató Kft. ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek. Személyes adatait, amelyekre az ITMan Számítástechnikai Szolgáltató Kft. weboldalain tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi rendelkezések szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Az ITMan Számítástechnikai Szolgáltató Kft. az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át. Az ITMan Számítástechnikai Szolgáltató Kft. biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, illetve jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek.

Adatvédelem

Látogatóinknak az online kapcsolatfelvétel folyamán személyes adatokat kell megadniuk (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a kapcsolat felvétele érdekében kérjük és tároljuk. Cégünk a birtokába jutott adatokat esetleges garanciális okok miatt megőrzi, azokat bizalmasan kezeli, és semmilyen formában nem adja azokat tovább arra jogosulatlan személyeknek.

 

 


ITMan a Facebook-on

Hírek

SYSADMINDAY 2011A rendszeradminisztrátorok elismeréséért 12. éve küzd a sysadminday.com,

Tovább